Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Thomassen, R.W. (Rosalie)

Thomassen, R.W. (Rosalie)
Politieke partij
Stadspartij Nijmegen
Emailadres
rosalie@stadspartijnijmegen.nl
Nevenfuncties
Bezoldigd ERWT communicatie zzp’er met name voor culturele sector of mkb-bedrijven / coördinator stichting Airborne Region / Onbezoldigd onbezoldigd bestuurssecretaris ben bij de stichtingen NVOB Cultuurfonds & NVOB Cultuurfonds projecten

Portefeuille: stedelijke ontwikkeling & ruimtelijke ordening, grondbeleid, participatie, vastgoed, werk & inkomen en economie, juridische zaken, onderzoek & statistiek.


Meer informatie over mij: Ik ben een geboren en getogen Nijmeegse en voel me helemaal thuis in onze mooie stad. Nijmegen is voor mij een stad met een warm dorps karakter maar tegelijkertijd bruist Nijmegen. Het is hier nooit saai, de stad kan me blijven verrassen want er valt nog zoveel te ontdekken. Al jaren ben ik als vrijwilliger en ondernemer geweest op vele fronten actief bij organisaties die zich inzetten voor een nog mooier Nijmegen. Ik ben in de politiek gegaan om die ervaring nog breder te kunnen inzetten en een stem te zijn voor mensen die net als ik willen bijdragen aan een nog mooiere stad.


Sinds 2002 ben ik zelfstandig communicatieadviseur en projectmanager. In die hoedanigheid heb ik al vele opdrachtgevers gehad die actief zijn op het gebied van cultuur, erfgoed of toerisme. Zelf koester ik een grote liefde voor de historie van Nijmegen en bezoek ik graag lokale festivals. Als vrijwilliger heb ik me lang met veel plezier ingezet voor o.a. Cultuurhistorisch Platform Rijk van Nijmegen, Stichting Donjon Nijmegen, Cultureel Terras De Kaaij en Wijkraad Hatertse Hei.


De stad is verder mijn grootste hobby. Ik verzamel graag bijzondere memorabilia en boeken over Nijmegen en ben dol op quizen over onze stad. Ik ga er graag op uit met mijn camera, het liefst samen met vrienden, mijn man en mijn zoon. Dan fotografeer ik graag de mensen op straat, festivals en het fraaie landschap in en om Nijmegen. Een uit de kluiten gewassen hobby waar ik niet altijd meer de tijd voor vind: het organiseren van cabaret- en theateroptredens op bijzondere verborgen plekjes in Nijmegen.

Stemgedrag

801 Stemmen, 59% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag